luni, 15 martie 2010

f+m=love?


Marusia...m-a inspirat fantastic post-ul tau,trebuie sa recunosc.Geniala idee pt dezbatut.Barbatul perfect/femeia perfecta.Majoritatea credem ca stim ce vrem de la el/ea.Avem standarde ridicate,vrem albul din multimea de negru (fara referiri rasiste),vrem frumosul din urat,senzualitate,sex-appeal,fund dragut,romantism,vrem sa stie sa gateasca,sa se priceapa la toate,inteligenta,respect si lista poate continua la nesfarsit.
Femeile:vrem sa fim ascultate (desi stim ca uneori vorbim cam mult si poate prost),sa fim tratate ca niste flori,sa fim respectate,sa ni se aminteasca zilnic cat de frumoase suntem si cat de mult suntem iubite.Vrem sa ne mandrim cu barbatul nostru...cand spune ceva simpatic despre noi sa putem face cu ochiul prietenelor (el este!uita-te la eeeel :X) sau sa rosim imediat gandindu-ne la cat de dragut a fost.Frumos.Avem nevoie de incurajare,sprijin,sa simtim murmurul intern al emotiilor cand spune ca te iubeste,sa vedem stangaciile dragute sau sclipirea din ochi atunci cand ne intalnim privirile.
Noi vrem multe,dar trecem adesea peste dorintele noastre cand intalnim pe cel care pune check pe 30% din lista mai sus mentionata (repet,nefinalizata...n-ai cum sa pui punct dorintelor femeilor).


"Nimic nu este mai banal decat sa vorbesti despre iubire si nimic nu este mai rar decat sa vorbesti bine despre ea"
(Cardinalul de Bernis)

Asa este.Vorbim ca sa auzim/scriem ca sa citim,tot trebuie sa mananci ca sa stii ce gust are mancarea.


Barbatii.Aici e mai complicat.Vor cam aceleasi lucruri,asta nu-i face "feminini",totusi n-o recunosc.Dupa parerea mea,exista 2 categorii: cei care se lasa condusi de o femeie mai puternica,care (cum spunea si Marusia intr-o alta forma) ii farmeca prin senzualitate si sexualitate si ii tine "agatati" printr-un mister fantastic,infasoara totul intr-un voal alb,ascunzand sentimente care nu sunt aratate des si ... cei care au orgoliul de a nu se lasa vrajiti,dar iubesc cu aceeasi intensitate,fara a-si asuma riscul de a fi catalogati drept "tinuti sub papuc"...lor le place sa faca pe seful(e femeia mea,ba bulangiule).
Majoritatea femeilor stiu ce vor barbatii,dar niciodata nu vom sti ce vrea barbatul

Suna ciudat baiat/barbat,fata/femeie.Nu stiu.
Sper ca nu am jignit,aparent tind sa fac asta fara sa vreau.Sunt feminista,recunosc,asta e scuza mea pt eventualele jigniri. :D

2 comentarii:

Sa nu uit spunea...

test .. si stergem

Rocksee spunea...

"si cred ca esti pe fusul orar din Caciulata din Zimbabwe".asta era partea funny!